Pagini

joi, 16 mai 2013

Exista posibilitatea de a face bani pe Facebook?

Ca ne place sau nu ne place, totusi  Facebook (eu prefer Google +, chiar nu am cont de Facebook),  este cea mai mare retea sociala pe web, se apropie de un miliard
de utilizatori pe Facebook.
Plecand de la faptul ca sunt  845 de milioane de utilizatori activi pe  Facebook, companiile de toate tipurile nu puteau scapa posibilitatea de a face reclama pe aceasta retea de socializare, Facebook. Am putea spune ca Facebook se aseamana cu cel mai mare retailer din lume si cred  ca, inca, nu exista nici un alt canal de marketing online, care poate oferii atatia utilizatori.





Inainte de ori ce, este important sa stim si sa intelegem ca Facebook nu este un canal clasic de comert online si, din acest motiv, nu putem folosi Facebook ca pe un instrument traditional de internet marketing.

joi, 2 mai 2013

Descopera Facebook-ul!

MySpace si Friendster au fost printre primele site-uri puternice, care au creat locuri unde oamenii interactionau social online. Facebook a aparut ceva mai tarziu, dar le-a depasit vertiginos, fiind acum site-ul, specializat in social networking, cu cea mai rapida crestere,de pe Web.

 

Continand un mediu structurat, Facebook oferind utilizatorului o placuta experienta si o platforma extensibila pentru aplicatii de la terti, au ajutat Facebook-ul sa obtina on nivel ridicat de importanta si popularitate.

Inainte sa incepi sa dezvolti aplicatii pentru Facebook, trebuie sa ajungi sa cunosti toate dedesubturile Facebook-ului in sine pentru a te asigura ca intelegeti pe deplin potentialul si modul in care aplicatia ta poate sa ruleze pe platforma Facebook si, mai ales sa poti atrage utilizatori.

Daca esti un nou venit pe Facebook, ai nevoie sa stii care sunt cele dou brate, cu care Facebook ne tine imbratisati, defapt sunt doua concepte importante:

  • News Feed
  • Profil.

Oh, how we Love to share ...

We, the human race, have taken evolutionary leaps in our ability to communicate, and in the way we share our stories, experiences, and wisdom. We’ve transitioned from cave drawings and smoke signals, to pigeon post, snail mail and telegraphs, to telephones, cell phones, email, video chat, instant messaging, and now social networks.

Mass communication has arrived. We can do it with anyone, anywhere, anytime!

We’ve officially plugged ourselves into the largest communications device ever known to mankind.
Rather than reaching out to connect with other planets or species (think moon and mars landings), and in the apparent absence of aliens—according to the White House— we’ve begun connecting with each other.
Cue soundtrack: Louis Armstrong… “What a Wonderful World.”

Or is it?

Facebook has been spreading across the continents faster than a highly contagious Asian bird flu, luring millions of members into the surreal world of social networking. It’s big. Bigger than Justin Bieber or Ashton Kutcher’s Twitter following.

5 sfaturi pentru a maximiza campaniile publicitare pe Facebook


Decide cum vrei sa faci publicitatea pe Advertise on Facebook
Alege optiuea "I like"


Ai incercat noua interfata Ads Facebook?

Esti interesat sa obti o avalansa de like-uri pentru anunturile publicitare postate pe contul tau de Facebook?

In acest articol am sa prezint cinci moduri (trucuri) pentru ati imbunatati anunturile pe Facebook.