Pagini

joi, 6 iunie 2013

Cum putem sa ascundem, pentru anumiti "prieteni" de pe Facebook, anumite activitati pe aceasta retea de socializare


Sunt sigur ca acest lucru s-a intamplat si se intampla mai tot timpul. Oricine de pe Facebook, fie ca iti este un coleg de munca, seful tau, sau chiar mai rau, un parinte sau sot/sotie :D, te-a descoperit in cele din urma in reteaua Facebook si vrea sa-ti fie cel mai nou prieten pe Facebook.
Pentru mine, personal, ca nu e mare lucru. Sunt destul de deschis legat de activitatile mele online. Tot ce scriu, fie pe Google +, BloggerDigg, Twitter,Netlog, Pinterest, sau pe Facebook, asa cred, nu este deplasat, obraznic, libidinos, etc. asa cu nu am nici-o problema cu privire la  activitatile mele pe Internet.
Cu toate acestea, sa ne imaginam pentru un moment ca lucram la Coca  Cola, normal ca nu vrem ca seful nostru sa stie ca am devenit un fan  Pepsi Cola...


Cum putem sa ascundem, pentru anumiti "prieteni" de  pe Facebook, anumite activitati pe aceasta retea de socializare

Pe pagina de pornire Facebook, ar trebui sa vezi meniul "Setari" aproape de campul de cautare de pe partea superioara-dreapta. Deschide meniul si du-te la "Setari  de confidentialitate".
Pe pagina urmatoare, vei avea patru optiuni: Profil, Cautare, News Feed si Aplicatii. Noi vom edita setarile de confidentialitate ale profilului.

Cum putem sa ascundem, pentru anumiti "prieteni" de  pe Facebook, anumite activitati pe aceasta retea de socializare
 
In mod implicit, profilul este limitat la prieteni si retelele (prima retea este probabil orasul de resedinta, dar s-ar putea sa se fi alaturat mai multe). Din poza de mai sus, poti vedea ca am totul limitat, pe profilul meu, prieteni si prietenii lor. Oricine altcineva care viziteaza profilul meu va vedea doar ca am un profil, dar nu va vedea ce e este in el.
In exemplul dat cu Coca  Cola, dorim sa editam setarile de pe actualizari de stare, din moment ce nu vrem ca seful nostru sa stie de ...Pepsi ColaClick pe meniul vertical si selectam "Customize".



 
Cum putem sa ascundem, pentru anumiti "prieteni" de  pe Facebook, anumite activitati pe aceasta retea de socializare


 
Este posibil sa doresti sa personalizezi setarile de confidentialitate per ansamblu, dar ceea ce ne-am propus aici este "Cu exceptia acestei persoane", lista din partea de jos a acestui dialog. Tasteaza numele unuia dintre prietenii tai pentru a restrictiona persoana care sa nu vizualizeze nimic din actualizarile de stare.
Pentru toti credinciosii fani de pe Facebook, am o multime de sfaturi si trucuri despre cum si ce sa faci pe Facebook
Daca ai si tu oresce sfaturi, trucuri, etc. te rog sa le scrii intr-un comentariu. Am plecat pentru a comanda ...Pepsi Cola :P.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu