Pagini

luni, 10 iunie 2013

Trimite fisiere de dimensiuni mari de pana la 1 GB cu aplicatia "PIPE" pentru Facebook

Ultimele stiri Facebook, ura, trimiterea de fisiere pentru oricine se face acum foarte simplu simplu! Sa ne traiesti nene Facebook! Putem utiliza de acum aplicatia PIPE, o aplicatie nou introdusa pentru utilizatorii Facebook. Nu stiu daca am scris, in articolele scrise pana acum, ca putem trimite fisiere prin intermediul Facebook Chat. Acum poate ma intrebi care este diferenta intre trimiterea de fisiere in Facebook chat si trimiterea de fisiere prin PIPE? Marturisesc ca si eu am fost rezervat in privinta noii ap;icatii pe Facebook, PIPE. La o privire mai atenta am observat o caracteristica interesanta si care m-a facut curioasa, este vorba de optiunea "Locker" a aplicatiei PIPE. Dar, mai bine sa va spun ce face aceasta aplicatie.

PIPE este o aplicatie scrisa pentru Facebook, care ne permite sa trimitem fisiere pana la 1GB. Pentru aceasta aplicatie, va trebui sa dam mai intai permisiunea de a accesa datele noastre pentru aceasta aplicatie si apoi putem continua.

Pentru a face acest lucru, accesati acest link: https://apps.facebook.com/pipeapp/.



Dupa ce pagina s-a incarcat, ni se va cere permisiunea. O acordam dand click pe butonul "OK" si apoi apar sarcinile aplicatiei PIPE pentru Facebook, pe ecran.

aplicatia "PIPE" pentru Facebook

In imaginea de mai sus, exista un buton vizibiln pe care vom da click atunci cand dorim sa trimitem fisiere. Dar, inainte de a trimita fisierul, vom apela optiunea numita "Friends", pentru a stii daca este online si pentru a selecta prietenii carora dorim sa le trimitem fisierul respectiv.

Putem sa trimitem filme, muzica, melodii, poze, clipuri video, etc prietenilor nostri, simplu, selectand doar prietenul, facem click pe butonul din mijloc si selectam fisierul. Mai simplu de atat chiar ca nu se poate!!

Noutatea aplicatiei PIPE pentru Facebook, ceea ce-l face un instrument puternic in domeniu, este faptul ca putem trimite un fisier unui prieten chiar si cand el este deconectat de la Facebook. In acest caz, aplicatia PIPE ne va cere cate zile fisierul trebuie sa fie pastrat, si va trebui sa stabilim, de "comun acord" cu aplicatia PIPE numarul de zile :P Se poate seta pana la 5 zile. Setati-l si sa notifice el cand a trimis fisierul, pune-l la munca :D

Asa ca este utila aplicatia PIPE pentru Facebook? Daca mai stii o alta aplicatie sau modalitate de a efectua transferul de fisiere mari, spune-ne si noua la comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu